På Emmer vill vi laga mat som vi själva älskar att äta – och gärna tillsammans med andra! Trädgården utanför fönstret står i fokus tillsammans med våra samarbetsgårdar. Grönsaker är våra favoriter men vi lägger gärna till lite från djurriket där vi tycker att det behövs.

Lilla snabba
Tre serveringar – 495 kr

Skördemeny
Fem serveringar – 695 kr

Titta på menyn

Alla i sällskapet måste välja samma antal serveringar och vi reserverar vi oss för ändringar i menyn baserat på vad som finns att tillgå hos våra samarbetsgårdar och i odlingen vid tidpunkten för ert besök. Under vår middagssittning erbjuder vi inte barnmeny eller barnpriser.

Till lunch erbjuder vi veckomeny med tre olika varmrätter att välja mellan. Grönsakerna från vår köksträdgård står givetvis i fokus med det animaliska proteinet som komplement.

Exempel på lunchmeny:

Tisdag – Kryddiga kikärtor, rostad broccoli, sojastuvad bladkål
och picklade gröna tomater
165
Onsdag – Bakad rotselleri, tomatsås, kronärtskocka, rostade frön
och grillad jalapenomajonäs
165
Torsdag – Bakad salladskål, rostade solrosfrön, mangold, fetaost
och picklad morot
165
Fredag – Rostad jordärtskocka, parmesan, rostade nötter
och brynt smör
165
Veckans kött – Lammkorv med örter, tomatsås, kronärtskocka och
grillad jalapenomajonäs
185
Veckans fisk – Sotad lax, rostad broccoli, sojastuvad bladkål,
picklade gröna tomater och gröncurry
205

Dessert

Äppelkompott, kakkross och kardemummagrädde 85
Mörk choklad med puffat emmervete 25
Hallonsorbet 45

Vi tycker att helgen är en självklar tidpunkt att spendera med nära och kära! Vi serverar därför alltid varmrätten så att ni delar tillsammans vid bordet och några goda snacks att dela på innan. Grönsaker i fokus som alltid och det animaliska proteinet som komplement.

Helglunch
Pris från 205 kr

Skördelunch
Tre serveringar – 395 kr

Titta på menyn

Vi reserverar vi oss för ändringar i menyn baserat på vad som finns att tillgå hos våra samarbetsgårdar och i odlingen vid tidpunkten för ert besök.

Drycken på Emmer är noga utvald och varsamt producerad. Här finns något för den nyfikne såväl som den inbitne naturvinsälskaren. Våra viner kommer främst från gamla världen, ölet från svenska småbryggerier och mycket av det alkoholfria är skapat på plats.

Titta på menyn