Stora sällskap

Vi älskar stora sällskap! Kom till Emmer för en stor familjemiddag, firande eller varför inte bara några kompisar som vill äta gott tillsammans?

För sällskap mellan 8-10 personer erbjuder vi vårt långbord i matsalen med härligt breda bänkar och fårskinn för att hålla det mjukt. För sällskap över 11 personer har vi Lilla matsalen, ett rum i anslutning till matsalen med långbord och stolar. Menyn utgår från grönsaker som ofta är skördade samma dag från vår odling utanför.

Skicka bokningsförfrågan

Vi reserverar vi oss för ändringar i menyn baserat på vad som finns att tillgå hos våra samarbetsgårdar och i odlingen vid tidpunkten för ert besök.

Emmers middag för stora sällskap kommer i fyra serveringar. Middagen börjar med snacks – allt som oftast nyskördade grönsaker från trädgården. Därefter serveras den andra rätten individuellt, varm eller kall beroende på säsong. Huvudrätten dukar vi upp i skålar och fat som gemensamt delas på vid bordet. Det bjuds på det bästa odlingen och säsongen har att erbjuda just nu, främst grönsaker men även kött eller fisk. Middagen avslutas med en härlig dessert som också delas och äts gemensamt vid bordet.

Till middagen har vi valt ut de drycker som vi tycker passar allra bäst till den maten som serveras just den dagen ni kommer. Vi jobbar närproducerat så långt det går, alltid hantverksmässigt och framförallt ska det vara gott!

Pris  595 kr / person

Dryckespaket tillkommer för alla över 18 år.

Utvalda viner 495 kr
Lite lyxigare viner 595 kr
Alkoholfritt 295 kr

Till vardags erbjuder vi veckans fisk för hela sällskapet, självklart justerar vi efter eventuella allergier och preferenser som föranmäls. I priset ingår även mineralvatten, kaffe eller te och en chokladbit.

Pris 265 kr / person

På lördagar och söndagar erbjuder vi vår skördelunch i tre serveringar med lite enklare animaliskt protein. Lunchen börjar med snacks – allt som oftast nyskördade grönsaker från trädgården. Därefter dukar vi upp bordet fullt med de bästa grönsakerna odlingen och säsongen ger oss tillsammans med kött eller fisk. Maten serveras på gemensamma skålar och fat som delas med hela sällskapet. Lunchen avslutas med en härlig dessert som också delas vid bordet!

Pris 395 kr / person

Vi anpassar självklart menyn efter allergier eller andra preferenser.
För barn erbjuder vi skördelunchen för rabatterat pris.